19-12-03

Blogger de blogger de Blog

Nu ook een Pelterblog op het web. Waar gaat dat eindigen. In elk geval begint het vandaag, inplaats van te gaan drummen in het centrum van Leuven, op zoek naar een 'passend' eindejaars geschenk voor Pier of Pol, wat pingelen op de computer - das een beter idee. Wat moet een mens anders ( dan misschien een pintje te gaan consumeren)?  
 
Een beetje Evanescence op de achtergrond. Ik heb de CD alweer een hele tijd geleden gekocht in de JJ Records, een prijsverschil van mar liefst 6 euro met de Free Record Shop. Mensen voor je gewone CDkes mijd je best deze vrije platenboer, tenzij je graag 22 Euro betaalt voor je CD's. Blijkbaar hebben ze eindelijk My Immortal uitgebracht. Voor nieuwsgiergigen , het nummer ( en de hele CD ) is te beluisteren op http://www.evanescence.com .
 
Persoonlijk ben ik een grote Sisters Of Mercy fan, maar bij gebrek aan producitviteit van deze heren dienen we ons toevlucht in andere muzikale oorden te zoeken. Al zal je moeten toegeven dat er tegenwoordig een hele 80ies revival is. Niet moeilijk, gezien veel van de zogenaamde alternatieve groepen en ook de dance scene daar de mosterd haalde, maar daarover misschien later meer. Nu tijd om nog eens te E-bayen.

Ciao

 


17:00 Gepost door Peltri | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Welkom... Veel blogplezier...

Gepost door: Sven | 19-12-03

Veel succes! Veel succes met je blog.
Ook altijd welkom op mijn blog.

Van een limburgertje vlak in uw buurt.

Tot blogs....
Marian.

Gepost door: marian | 19-12-03

Hallo allemaal! Als je intenerests , kan ik moeilijk link naar uw site op de mijne. peltri.skynetblogs.be Voor de eerste keer publiceren van een uniek boek over de behandeling van degeneratieve discopathie en de vele ziekten van de wervelkolom met een ongewone systeem ASTREYA .rnAls je : rugpijn of nek pijn of een zere rug of pijn in de onderrug , help je moeders op onze website geplaatstvertigo + met cervicale osteochondrose
En er is een boek overrncure artrose ( en nog veel meer ) met behulp van de techniek ASTREYA . thoracale osteochondrosis symptomen
om aandacht dank u

Gepost door: Jeriaccolla | 18-11-11

De commentaren zijn gesloten.